Предназначението на душ преградите основно е защитата на пода на банята от влага и водни капчици. Днес в специализираните магазини е наличен голям асортимент от интересни и иновативни душ кабини. Освен изпълняващи основната си функция, те ще послужат и като отлична декорация на интериора на достъпна цена за закупуване.

Различни модификации

Днес има много интересни модификации, както по размер, така и по форма и дизайн на душ кабини – състоящи се от стъклено крило, разделящо сухото и мокрото пространство.

Вчера си помислихте, че в не Ви е нужен ремонт на старата баня, но днес не спирате да мислите как да я използвате най-практично – трябва да изберете душ кабина. И то такава, която не само би била удобна за малкото пространство, което имате , но и естетически да пасва на интериора в банята Ви.

Реализиран проект - душ кабина със силует на жена

Душ преградите, които Витро предлага са със специален дизайн – Вашият, стилен и практичен. Както знаете, всички модели са проектирани за Ваше удобство. Предимството в тази посока е, че се вписва перфектно във всяко пространство и служи като прекрасно допълнение към интериора. Никой не може да Ви упрекне за липсата на вкус, ако Витро е регистриран във банята Ви.

Идеалният продукт за Вас

Най-трудно се намира продукт, пасващ на пространството предназначено за баня. В тази връзка душ кабините по поръчка няма да Ви подведат. Размерът им се взима директно от банята и несъмнено ще се вписва в свободното пространство. Рационално използване на пространството – това предимство се толерира предимно от собствениците на малки апартаменти. На пръв поглед може да изглежда, че кабината е голяма, но в сравнение с банята заема много по-малка площ.

Предимно, цената и качеството са водещите критерии при избора на душ кабини, които несъмнено са оправдани от нашите продукти. Витро, дава на клиентите си качествен продукт  изработен специално за тях. Така че, сдобивайки се с такава кабина, получавате всичко, от което имате нужда.