Създаването мокри отделения в жилищни и нежилищни помещения е невъзможно да се направи без душ кабини. Използването на тези структури е надежден, евтин и най-важното – удобен начин.

От какви елементи се състоят стъклените душ кабини?

Стъклените душ кабини са изработени от алуминиево тяло, боядисано със специална прахова боя в различни цветове. Стъклените листове са отлични за помещения с висока влажност. Херметичността на вратите предпазва от течения и температурни промени. В допълнение към естетическите свойства душ кабините са лесни за почистване, надеждни и издръжливи на експлоатация.

Къде се използват стъклени душ кабини?

Душ кабините се използват активно в спортни комплекси, басейни, както и за създаване на санитарни зони в офис центрове, промишлени предприятия, в медицински и образователни институции.

Ползите

Душ кабините са лесни за инсталиране и евтини. Материалът, от който са създадени е нетоксичен и безопасен.

За украса на душ кабините се използват специални водоустойчиви аксесоари, които могат украсят външния вид на санитарната зона.

Стъклени врати за душове и стъклени душове

Възможно е да направите една малка баня удобна, както за себе си, така и за семейството си, само като инсталирате стъклена душ кабина. Монтирането на стъклени врати за душ не изисква преустройство и сериозни финансови инвестиции. Стъклените душ кабини са леки и с удобни дизайни. Начинът им на отваряне и размерите, на които са разнообразни. При монтиране на стъклени врати за душ е от съществено значение спестяването на място.

Често модерните бани първоначално са проектирани с очакването, че ще имат стъклена душ кабина. Напоследък се наблюдава увеличение на търсенето на стъклени душ кабини. Те са много подходящи за нуждите на жителите на големите градове. При поръчка на стъклени душ кабини се взема предвид площта, разположението и характеристиките на вашата баня. В нашата компания ще получите точно желаната от вас стъклена душ кабина.

Сгъваема преграда за баня

Стъклената душ кабина е удобна за ограждане на зоната, предназначена за водни процедури. Използвайки този дизайн, можете да спестите използваемо пространство. Освен това, в случай на избор на стъклена преграда, необходимостта от инсталиране на душ кабина изчезва. Поставяйки стъклена преграда за душ е възможно да получите удобна и доста просторна кабина. При избора на дизайн е необходимо да се вземе предвид оформлението, размерът на банята и личните предпочитания.

Обнови бисквитки