Независимо дали сте се спрели на парапети, изработени от дърво, стъкло или метал по поръчка, винаги можете да вложите стил на тази част от интериора, който да издигне този архитектурен елемент от нещо практично до произведение на изкуството.

Цветна Дъга – боядисване

Цветен парапет на стълбище

На пръв поглед напълно обикновен парапет е направен необикновен чрез боядисване в различни нюанси на цвета. С останалата част, която е боядисана в бяло, това стълбище се превръща в център на внимание.

Модерен метал

Парапет от черен метал в къща

Модерната метална релса създава един изящен парапет, като се откроява сред белите стени. Той е перфектното допълнение в съвременната черно-бяла схема за декориране.

Дърво и стъкло

Дървено стълбище с парапет от стъкло

Красива дървена рамка украсява горната част на стъклените панели в това елегантно извито стълбище. Комбинацията на този парапет с подобна тоналност дървена настилка, придава на пространството красив и елегантен вид.

Битов стил

Парапет от дървени греди в битов стил

В този продукт дървените греди от грапаво дърво се съчетават страхотно с другите архитектурни елементи на този битов дом. Дизайнът носи в себе си естествена красота и има голямо визуално въздействие.

Дървени вити стълби

Вити дървени стълби

Грациозните извивки на спиралното стълбище изглеждат още по-драматични, съчетани с красив дървен парапет, който следва извивките изцяло. Това, че е изработена от една и съща дървесина прави структурата проста, красива и изискана.

Високотехнологични метални изделия

Стълбище с метален парапет

Водоструйно нарязаната стомана е съвременният изказ на фантастичната орнаментация на миналата архитектура. Вдъхновил се например от барока, този парапет е създадена чрез дигитализиране на преплетени дървесни клони за модерна интерпретация на естествения дизайн.

Геометрично злато

Изящен позлатен парапет

Златният нюанс на месинговия парапет на стълбището улавя светлината и озарява пространството. Стилният геометричен модел оглася детайла на тавана, като обединява темата за изпъкващ вид.

ЛЕГО

Парапет наподобяващ лего

Да, в действителност – LEGO! Игривият и артистичен вид е добит с помощта на повече от 20 000 тухли LEGO. Броят на тухлите се увеличава, когато стълбите се спускат, като усилват цвета. Просто не позволявайте на децата си да го преработват!

Обнови бисквитки