Как да направим банята модерна?

На масата е проектът на банята. Всеки иска той да се изпълни така, че да подчертае неговия стил, но на първо място е чувството за комфорт и лично удовлетворение.

Разбира се, вече можете да направете интериорния си дизайн на банята, съобразен с модните тенденции, които да отразяват уникалността на Вашата баня. А това означава, да се използва нестандартна душ кабина, а не готова. Тя трябва да има стъклена преграда, според размерите на Вашето помещение и съобразна с Вашите вкусови предпочитания.

На пазара се появяват стъклени прегради, които се сгъват към стената. Модерно и спестяващо място, решение за банята! Стъклена врата, “акордеон” или хармоника – това вече е възможно!

За какво са полезни пантите тип хармоника?

Панти за душ кабина

Те могат да се използват за създаване на сгъваеми стъклени прегради.

Дизайнът им със сигурност не е стандартен. Преградата e един чудесен избор, вместо стандартните стена или завеса. Стъклото може да бъде всякакво, в съответствие с желанията на собственика.

Цялата стъклена преграда виси на две панти, фиксирани към стената. Стъклените панели са сгънати на 180°успоредно един на друг и прибрани към стената, което дава пълен достъп до цялата баня. Сгъването на крилата Ви спестява място, тъй като преградата не излиза извън ръба си. Така правилно организираното пространство, дори на малка баня, създава лекота на използване, като същевременно поддържа модерен стил.

Тежестта, която понасят пантите е 36 кг. за 2 панти. Това Ви позволява да създадете “хармоника” от три панела, с максимални размери 1400 мм. в ширина и 1600 мм. във височина.

Стъклото може да бъде с дебелина от 6 до 10 мм. Използвайки 6 мм. стъкло се облекчава натоварването на пантите, а в същото време се спестява и от бюджета.

Важно е да се каже, че пантите имат специален жлеб, който позволява да се монтира целият уплътнителен профил по цялата дължина на фугата на стъкления панел, което значително увеличава нивото на плътност на стъклената преграда. За да се предпазят крепежните панти от агресивната термо-влажна среда за баня, са включени специални подложки за подобряване на естетиката и увеличаване на живота на цялата стъклена конструкция.

Компонентите се произвеждат, използвайки иновативна технология за леене на цинкови сплави, която осигурява изключителна издръжливост на покритието.

Обнови бисквитки