В модерните апартаменти банята често се заменя с душ кабина – без съмнение, хората бързат все повече и повече. А нуждата от пълна баня с патици и пяна изчезва. Освен това изборът на каюти и душ панели днес е много голям. Заради това, може да инсталирате многофункционално устройство у дома, което може значително да разнообрази водните процедури.

Би било идеално да поставите както вана, така и душ кабина в банята. Но идеалът не винаги е постижим. Често душ кабината се предпочита именно поради липсата на пространство.

Популярността на душ кабини или кутии нараства постоянно. Освен това те са в търсенето сред потребители от различни възрасти, професии и сфери на дейност. Защо са толкова предпочитани? Има пет причини за това.

Реализиран проект - душ кабина със силует на жена

Стъклените душове са стилни

Стъклена стая за душ ще декорира много добре банята. Освен това, с помощта на стъклена стая за душ, можете да произведете всяка ваша фантазия и дизайнерски идеи. Днес не само стандартните “чисти”стъкла са в полза, но и стъклата с боядисани шарки, различни вложки и матово покритие. Стъклена душ кабина е най-добрият начин да покажете безупречния си вкус и запознаване с най-новите дизайнерски тенденции.

Стъклена душ кабина е най-компактната мебел

В този случай е трудно да не се съгласим със специалисти. Тя заема много по-малко място от мъничка вана, така че лесно може да бъде поставена в малки пространства.

Душ кабина е баня без проблеми

Стационарен душ параван от стъкло - реализиран проект

Не е нужно да се притеснявате за разпръскването на водата от чешмата и ще трябва да почистите банята си още няколко минути. Стъклото предотвратява всички тези неприятности.

Цената на душ кабината

Тя е доста демократична. Хората със среден доход ще могат да си позволят душ кабина: представители на публичния сектор, млади семейства и пенсионери.

Душът е част от системата Фън Шуй

За тези, които са луди по тази система за организиране на пространството на стаята ви, стъклена душ кабина ще ви бъде полезна. Той ще помогне да разширите пространството и ще внесе пространство и свобода във вашия интериор в банята.

Обнови бисквитки